Середньовічний Львів запрошує… (2-денний тур до Львова)

Цена: Дней: Заказать тур

Середньовічний Львів запрошує… (2-денний тур до Львова)

Ваше имя

Email

Телефон

Тур

Программа тура
Даты тура
Документы
Галерея тура

День 1 (07.03.2020)

Прибуття групи на залізничний вокзал м.Львів

Зустріч групи з екскурсоводом.

При потребі – вільний час на сніданок (самостійно, поруч з вокзалом є великий вибір закладів швидкого харчування, екскурсовод зможе провести групу, в разі потреби).

Посадка в транспорт. Початок екскурсійної програми. Автобусна оглядова екскурсія – відкриваємо для себе Львів, слухаючи цікаву розповідь екскурсовода та споглядаючи через вікно автобуса на старі львівські будинки, вузькі вулиці та цікаві пам’ятки архітектури. Екскурсія передбачає відвідання трьох основних екскурсійних об’єктів: Собор святого Юра, гора Високий замок та Личаківський некрополь.

Екскурсія завершується трансфером до місця розміщення (до готелю).

Обід в одному із закладів міста.

Пообідавши, вирушаємо на екскурсію до музею пивоварних традицій Львова – “Львіварня”. Один їз найсучасніших музейних комплексів, аналогів якому немає в Україні, тут зібрано все, що стосується Львова та пива. Завершиться екскурсія в дегустаційній залі. Гостям буде запропоновано дегустаційний сет продукції пивоварні.

Ввечері група має вільний час в історичній частині міста: прогулянки, фотосесії, численні кав’ярні та кнайпи… Самостійне повернення до готелю. Ночівля.

День 2 (08.03.2020)

Сніданок. Звільнення номерів (речі залишаємо в камері схову при готелі).

Продовження знайомства з містом Лева. Пішохідна екскурсія-прогулянка затишними вуличками старого міста, знайомство з його історією, огляд основних архітектурних пам’яток історичного центру, цікаві легенди та неймовірні історії про уклад життя львівських міщан.

Смачний та ситний обід.

Вільний час. Рекомендуємо відвідати Львівську свічкову мануфактуру та придбати ексклюзивну свічку ручної роботи. Обов’язково скуштуйте традиційну львівську вишневу настоянку у “П’яній вишні”. Завітайте до Копальні кави та замовте собі “запаяної кави”. І, звісно ж, неодмінно придбайте львівського шоколаду, марципанів та пряників.

Сповнені приємних емоцій, трішки втомлені, але щасливі, вирушаємо за речами до готелю, а далі – до залізничного вокзалу (проїзд громадським транспортом). Посадка на поїзд. Від’їзд додому.

Вартість туру 2680 грн./особа

До вартості туру входить:

-розміщення у готелі (1 доба);

.-пішохідна оглядова екскурсія містом;

-автобусна оглядова екскурсія;

-екскурсія до “Львіварні”+дегустація пива;

-харчування (1 сніданок, 2 обіди);

-вхідні квитки по програмі.

За додаткову плату:

-проїзд від центру міста до залізничного вокзалу громадським транспортом 5 грн./ос.;

-особисті витрати.